صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: مشکل با پخش فایل های صوتی و تصویری در چاکرا (حل شد)  (دفعات بازدید: 80 بار)
sunp
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

ديدن مشخصات
« : ژوئیه 16, 2010, 07:20:11 »

من به تازگی چاکرا رو نصب کردم ، اما یه مشکل باهاش دارم اون هم اینه که وقتی میخوام فیلم پخش کنم با smplayer ارور میده mplayer has finished unexpectedly exit code 127

وقتی هم show log  رو میزنم توضیحات زیر رو میده :
کد:
/usr/bin/mplayer -noquiet -nofs -nomouseinput -sub-fuzziness 1 -identify -slave -vo xv, -nokeepaspect -framedrop -nodr -double -input conf=/usr/share/smplayer/input.conf -stop-xscreensaver -wid 69206433 -monitorpixelaspect 1 -ass -embeddedfonts -ass-line-spacing 0 -ass-font-scale 1 -ass-styles /home/sahebi/.config/smplayer/styles.ass -fontconfig -font Arial -subfont-autoscale 0 -subfont-osd-scale 20 -subfont-text-scale 20 -subcp ISO-8859-1 -subpos 100 -nocache -osdlevel 0 -vf-add screenshot -slices -channels 2 -af equalizer=0:0:0:0:0:0:0:0:0:0 -softvol -softvol-max 110 /media/SAHEBI/24/2/Episode 01.avi

/usr/bin/mplayer: error while loading shared libraries: libx264.so.98: cannot open shared object file: No such file or directory

kmplayer هم بی هیچ اروری هیچی پخش نمیکنه
mplayer هم که اصلا اجرا نمیشه
kaffeine هم پخش میکنه اما صدا نداره

فایلهای mp3 هم همین مشکل رو دارند البته با آماروک راحت اجرا میشن

احتمالا مشکل از mplayer هست اما نمیدونم kaffeine که با mplayer کاری نداره چرا صدا نداره

راستی تو پیش نمایش دلفین هم صدا دارم هم تصویر
« آخرين ويرايش: ژوئیه 17, 2010, 03:48:38 توسط sunp » خارج شده است
ROSHA
Roozbeh Shafiee
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 87

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : ژوئیه 16, 2010, 08:46:30 »

این ارور داره می گه لایبرری libx264 رو نمی تونه پیدا کنه !

باید پکیج x264 رو نصب کنی :

کد:
sudo pacman -S x264
خارج شده است
sunp
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : ژوئیه 16, 2010, 10:29:41 »

ممنون خدا خیرت بده حل شد، البته یه مشکل کوچیک مونده اونم اینکه در kmplayer و kffeine تقریبا صدا ندارم (البته دارم ها اما با نداشتن یکیه صدارو تا آخر زیاد میکنم اما بازهم اگر گوش هام رو به اسپیکر بچسبونم یه چیز هایی میشنوم)

البته مهم smplayer  بود که حل شد
خارج شده است
negarsoft
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 67

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : ژوئیه 17, 2010, 03:31:23 »

سلام
خروجی صدا رو توی
mplayer
دستکاری نکردی؟از لحاظ فنی
smplayer
با
mplayer
زیاد فزقی نمی کنند
خارج شده است
sunp
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : ژوئیه 17, 2010, 02:24:42 »

خیر دستکاری نکردم ، البته من با mplayer و smplayer مشکلی ندارم  مشکل من با kmplayer (که البته این هم با mplayer فرقی نداره ) و kaffeine (که با mplayer خیلی فرق داره) هست

البته همون طور که گفتم من با kmplayer  و kaffeine   کار نمیکنم ؛  mplayer و smplayer مهم بودند که الحمد الله مشکلشون حل شد ،
خارج شده است
sunp
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : ژوئیه 17, 2010, 03:48:14 »

خوب این مشکل کوچیک هم حل شد

مثل اینکه همین مشکل رو یکی از دوستان  اینجا  داشت ، من هم طبق راهنمایی های اون تاپیک عمل کردم (دستور alsamixer) و مشکل حل شد لبخند

ازهمه دوستان بخاطر کمکشون ممنونم
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :