صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: آماروک و Lyric  (دفعات بازدید: 135 بار)
امیر وارسته
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 65

- - - I'm A Beginner - - -

ديدن مشخصات
« : ژوئیه 04, 2010, 09:07:51 »

سلام.

توی آماروک اسم فایل های آهنگ باید چطوری باشه که Lyric هاش رو بتونه نشون بده ؟

مرسی
خارج شده است

eMan
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 122

-+-+-+- ایمان امینی -+-+-+-

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : ژوئیه 04, 2010, 11:37:55 »

سلام امیر جان
تکنولوژی ID3V2 هنوز توسط برنامه ای توی لینوکس به صورت کامل پشتیبانی نمیشه ، یا من برنامه برای این کار رو نمی شناسم وگرنه من خودم اکثر فایلهای صوتی فیوریت و دوست داشتنی خودم رو توسط برنامه jet audio به lyricهای با این تکنولوژی مجهز کردم
به صورتی که هر خطی از فایل که خونده میشه برنامه jet audio همون خط رو نمایش میده
این قابلیت برای اکثر فایلها من جمله mp3 در دسترس هست و فایل مربوط به lyric داخل خود فایل mp3 نوشته میشه و فایل جدایی از اون نیست
ولی خوب نسل قبلی اون فایلی جدا همنام با موزیک که پسوند هاش فکر کنم lrc بود و هنوز هم توسط اکثر MP3Playerها پشتیبانی میشه
محتویات مربوط به یک موزیک  که خودم تنظیمش کردم رو در لینک زیر قرار میدم
http://pastebin.com/fLkNjBeP
منظورت همین بود ؟
البته من هر چقدر سعی کردم نتونستم با آمارک lyric رو ببینم و میگه اسکریپ خاصی می خواد
البته آهنگ هایی که اطلاعات کاملی مثل اسم آهنگ و آرتیست و آلبوم رو داخلش ذخیره کردم رو lyricش رو از روی نت برام پیدا میکنه و نمایش میده
« آخرين ويرايش: ژوئیه 05, 2010, 12:13:21 توسط eMan » خارج شده است

سخت گیری و تعصب خامی است           تا جنینی کار خون آشامی است
امیر وارسته
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 65

- - - I'm A Beginner - - -

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : ژوئیه 05, 2010, 09:10:35 »

البته آهنگ هایی که اطلاعات کاملی مثل اسم آهنگ و آرتیست و آلبوم رو داخلش ذخیره کردم رو lyricش رو از روی نت برام پیدا میکنه و نمایش میده
منظورم همین بود.

آخه من فکر کردم اگه اسم آهنگا اینجوری باشه میتونه از نت پیدا کنه:
کد:
SingerName - SongName
خارج شده است

eMan
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 122

-+-+-+- ایمان امینی -+-+-+-

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : ژوئیه 05, 2010, 11:01:04 »

ببین امیر جون باید روی آهنگ وقتی داخل آمارک اضافش کردی راست کلیک کنید ( منظورم اسم آهنگ داخل خود برنامه آمارکه ) و بزنی Edit track details  بعد صفحه مربوط به جزئیات آهنگ نمایش داده میشه
حالا باید اسم خواننده و اسم آهنگ و آلبوم رو اینجا اعمال کنی تا اگه روی نت موجود باشه lyric رو برات بگذاره
مثلا عکس زیر مربوط به آهنگیه که برای من از روی نت به صورت اتوماتیک lyric رو پیدا میکنه
همونطور که میبینی اسم فایل هم 04___TRACK.MP3 هست و اصلا نمیشه از روی اسم آهنگ تشخیص داد که چه آهنگیه ولی چون tagش به صورت کامل اطلاعات رو داره lyric رو دانلود میکنه و نمایش میده

خارج شده است

سخت گیری و تعصب خامی است           تا جنینی کار خون آشامی است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :